Slide background

Competentie en ervaring

Studio D realiseert regelmatig de haardwand voor bestaande en nieuwe klanten. Studio D kan instaan voor het ontwerp, de coördinatie en de uitvoering.

Eenvoud, multifunctionaliteit en tijdloosheid staan voorop in het ontwerp. Voor de coördinatie en uitvoering kunnen we rekenen op de competentie en de ervaring van onze vakmensen zowel in het atelier als voor de plaatsing.

Voor de keuze en systeem van uw haard verwijzen wij u naar onze partner Haarden Deplancke (toonzaal in Kortrijk en Ieper) of uw eigen professionele haardleverancier. Zij verzorgen alle metsel- en pleisterwerken voor de haardwand. Ook de montage van de (gas)unit en de plaatsing van het rookkanaal neemt de haardleverancier voor zijn rekening. Studio D staat in voor de afwerking (timmer- en schrijnwerk en meubelen), rekening houdend met alle veiligheidsvoorschriften en vereisten van een kwalitatieve installatie.

Bespreek uw plannen met één van onze ervaren interieurarchitecten die u graag wegwijs maakt in de mogelijkheden, onze aanpak en onze visie.

IMPRESSIES HAARDWANDEN

Contacteer ons voor meer informatie over haardwanden

Ik wens graag studio D te contacteren voor meer info over haardwanden te verkrijgen.


Mijn naam*:

Mijn e-mail*:

Straat & huisnummer*:

Postcode & locatie*:

Telefoon:

GSM:

Bericht*:

 Ik ben architect, interieurarchitect
 Ik ben particuliere klant
 Ik heb reeds een ontwerp of plan
 ik heb nog geen ontwerp of plan


* = verplicht veld