Slide background

INBOUWTOESTELLEN, EEN APARTE WERELD

Studio D volgt de technologische ontwikkelingen op vlak van inbouwtoestellen op de voet – alle nieuwigheden op vlak van koken, afzuiging, stomen, bakken, koelen – vaatwassers, warmhoudlades, koffietoestellen, etc.

De merken die op basis van onze ervaring en onze kennis momenteel onze voorkeur genieten zijn Miele, Siemens, Bosch en Gaggenau. Zij staan voor productinnovatie, design, duurzaamheid, betrouwbaarheid, en een correcte prijs.

Wij presenteren de belangrijkste toestellen in onze toonzalen maar informeren u graag breder en in antwoord op uw verwachtingen. Wij organiseren bovendien kooksessies en demosessies in ons kookcenter of begeleiden u naar de toonzaal van de fabrikant.

Zie onze initiatieven in de rubriek News & Events. Maak een afspraak voor professioneel advies in één van onze toonzalen.

ONZE PARTNERS

Meer informatie over inbouwtoestellen van Miele, Gaggenau, BOSCH of Siemens

Ik wens graag studio D te contacteren voor meer info over inbouwtoestellen te verkrijgen.


Mijn naam*:

Mijn e-mail*:

Straat & huisnummer*:

Postcode & locatie*:

Telefoon:

GSM:

Bericht*:

 Ik ben architect, interieurarchitect
 Ik ben particuliere klant
 Ik heb reeds een ontwerp of plan
 ik heb nog geen ontwerp of plan


* = verplicht veld