Slide background

WIJ MAKEN HET VERSCHIL

Het verhaal begint in de showroom, waar de professionele adviseurs van Studio D aandachtig luisteren naar uw verhaal. Adviseurs die uw wensen begrijpen en de kennis en het stijlgevoel bezitten om die wensen te realiseren. Ze te vertalen naar een concreet project.

Een concreet project dat uitgevoerd wordt door topvakmensen, die gedreven worden door de liefde voor hun vak, die enkel werken met de beste materialen, en niet ophouden tot ze honderd procent tevreden zijn met het eindresultaat. Dat ze dan toevertrouwen aan de vakkundige installateurs van Studio D, die pas tevreden zijn als u tevreden bent. Gelukkig. In uw keuken.

REALISATIE KEUKEN OP MAAT

Contacteer ons voor meer informatie over een keuken op maat

Ik wens graag een afspraak te maken om mijn project persoonlijk te bespreken.


Uw naam*:

Uw email*:

Straat & huisnummer*:

Postcode & locatie*:

Telefoon:

GSM:

Ik plan een*:

Ik ben geïnteresseerd in*

Mijn voorkeur*


In samenwerking met:

 Ik werk samen met een architect interieur Ik reken op de knowhow van studio D

Beschikbaarheid plannen woning / ontwerp keuken:

 Plannen van de woning beschikbaar Ontwerp van de keuken beschikbaar


Mijn voorkeur voor een afspraak:

Ik ken studio D:


* = verplicht veld