Slide background

Inrichting van een appartement

Studio D is vaste partner van een aantal professionele bouwpromotoren voor hun residentiële projecten. Studio D staat in eerste instantie in voor de basis of standaardkeuken. Alle kopers worden naderhand uitgenodigd in één van onze toonzalen en wij begeleiden de nieuwe eigenaar in hun interieurproject.

Wij staan hierbij ter beschikking voor wijzigingen aan de basisopstelling, keuze van de materialen, toestellen en of werkbladen, tot en met de volledige inrichting inclusief maatmeubilair. Wat volgt is een perfecte opvolging, coördinatie en oplevering van de werkzaamheden in overleg met bouwheer en klant.

Enkele residentiële case studies

'Residentie Ryssel' - Exclusieve Appartementen

Dit prachtig ‘black & white’ appartementsgebouw, gelegen op een boogscheut van de Grote Markt van Kortrijk, is functioneel ontworpen met duurzame en esthetisch verantwoorde materialen. Het omvat 12 appartementen met een oppervlakte van ± 100 m² en 2 dakappartementen die 180 m² groot zijn. Elk appartement beschikt over mooie terrassen.

Voor de keukeninrichting van de appartementen kiest Dedeyne Projects voor het vakmanschap en de intense betrokkenheid van Studio D.

Kortpoort

Een mooie realisatie van CAAN Architecten in hartje Gent. Het project KortPoort omvat een tiental wooneenheden met zicht op de Leie en op het centrum van Gent. Architecturaal vormt het project een hedendaags baken langsheen de Leie.

Elke wooneenheid beschikt over imposante glasramen die de bewoners dagelijks laten genieten van het stadszicht met de aanwezigheid van een groene buffer. De indeling van de appartementen is perfect doordacht en praktisch uitgewerkt. Hierdoor wordt het ultieme gevoel van ruimte gecreëerd. Zowel de herenwoning als de loods worden uitgerust met de meest kwalitatieve materialen. Voor elke unit werd een stevig budget vrijgemaakt voor de keuken, vloeren en badkamers en dit in functie van het type appartement – woning.

De interieur-architecte is Thaïs Niville (Ville Design) – voor de keukens en het maatmeubilair wordt er samengewerkt met Studio D in Latem, die de kopers verder begeleiden met de inrichting van hun appartement – woning.

Duinenappartement

Residentie CP#15 is een vrijstaande meergezinswoning met 9 appartementen en ondergrondse garages. Gezien de ligging van het perceel, grenzend aan het duinengebied, werd veel aandacht besteed aan de integratie van het gebouw in zijn omgeving: De natuurlijke glooiing van het terrein en de het maximale behoud van de natuurlijke omgeving werden zoveel mogelijk behouden zodat een geleidelijke overgang ontstaat tussen het gebouw en het aanpalende duingebied. De buitenaanleg omvat het aanplanten van streekeigen vegetatie om het gebouw zoveel mogelijk te integreren in de natuur.

Het materiaal- en kleurgebruik van het gebouw werd zorgvuldig gekozen in harmonie met de natuurlijke omgeving: lichtgrijs glad zichtbeton voor de terrassen en de gevels, en hout voor de ramen en de gevelbekleding (afrormosia met oil bleaching natuurkleur); grijze beton, hout, duinzand en streekeigen vegetatie vormen de perfecte combinatie van materialen en kleuren om een maximale integratie van het gebouw in zijn natuurlijke omgeving te bekomen. De begeleiding van de kopers voor keuken en maatmeubilair gebeurde door Studio D.

Voor de volledige inrichting van hun appartement kozen H. en A. voor het vakmanschap en de intense betrokkenheid van Studio D. Naast de keuken en de meubelen in de woonkamer werd maatwerk verzorgd voor alle ruimten – inbouwkasten en bedden voor de slaapkamers, oplossingen voor de badkamers en de gang, dressings, uitbekleding wanden, indirecte verlichting, etc.

RECENT GEREALISEERDE RESIDENTIELE PROJECTEN

Ryssel, Kortrijk

Swan, Gent

Kaai 1, Kortrijk

De Tramstatie, Kuurne

Molenmeersch, Ieper

Charlotte C, Koksijde

Gezelle, Kortrijk

East Dune, Oostduinkerke

Storms Harbour, Nieuwpoort

Waterfront, Roeselare

Lavandou, Knokke

Sono, Gent

Contacteer ons voor meer informatie over residentiële projecten

Ik wens graag studio D te contacteren in verband met mijn residentieel project.


Mijn naam*:

Mijn e-mail*:

Straat & huisnummer*:

Postcode & locatie*:

Telefoon:

GSM:

Bericht*:

 Ja, ik wil de brochure ontvangen
 Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen


* = verplicht veld